Izvor: blic
02.06.2020 u 17:21
0

PONOVO U KARANTINU: Samo što je proglašen kraj epidemije, na pomolu novo žarište!

Svim učenicima trećeg razreda jedne osnovne škole u Mariboru u danas je određena karantin od dve nedelje , nakon što su jednom učeniku dijagnostikovali korona virus.

– Moramo da budemo krajnje oprezni, zato učenici tog razreda naredne dve nedelje ostaju u karantinu, dok svi ostali učenici i zaposleni i dalje mogu normalno da dolaze na nastavu, uz sprovođenje preventivnih mera kao i do sad – izjavila je za slovenački list „Večer“ Lidija Todorović, direktorka osnovne škole „Ludvik Pliberšek“.

OVO MORATE ZNATI

DRAMA! BOMBA U STARAČKOM DOMU U PROKUPLJU: Korisnik rekao da ju je ČUVAO GODINAMA

NEVIĐENO: Zbog bonusa za platu sukobili se fizioterapeut i medicinska sestra!

OBRAČUNI SE NASTAVLJAJU: Ubica odustao kada je UGLEDAO NJU za volanom

PRAVDA ZA KAJU 11.000 ljudi traži kaznu za nasilnika (VIDEO)

Riječ je o prvom potvrđenom slučaju zaraze koronavirusom u drugom najvećem gradu u Sloveniji nakon mesec dana.

Kako neslužbeno prenose mediji, dječak je bio testiran nakon što je otkriveno da je njegova majka zaražena korona virusom i za sada nema simptome.

U Mariboru je od početka epidemije bilo mnogo manje slučajeva infekcije korona virusom u odnosu na Ljubljanu, a u odnosu na broj stanovnika manje i u odnosu na druge gradove, pa je mariborski gradonačelnik Sašo Arsenovič taj grad još pre dve nedelje proglasio prvim „korona free“ urbanim središtem u državi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter