Izvor: Kurir.rs
09.11.2023 u 08:41
0

PONUDA ZAGREBAČKE PEKARE RAZBESNELA GRAĐANE: Uz sendvič dobijate gratis VODU ZA KOJU SE SUMNJA DA JE OTROVNA

Nepažnja jedne pekare u Zagrebu izazvala je revolt među hrvatskim građanima. U momentu kada se nižu slučajevi trovanja, od kojih je bar jedan izazvan mineralnom vodom Romerquelle, pekara je napravila akciju sa ovim proizvodom.

Naime, na oglasnoj tabli su naveli da nude flašicu sporne vode uz sendvič sa sirom i šunkom po akcijskoj ceni od 3.25 evra, što je 40 centi jeftinije nego inače.

SKANDAL KOKA KOLA ROMERQUELLE: Ugostitelji ljuti na policiju, još slučajeva u Splitu

– Super ponuda, Romerquelle  limunska trava ili borovnica 0,5 plus sendvič sir šunka“, stoji u ponudi, koju je nakon što ju je hrvatski reproter zabeležio, obrisana. Ostaje nejasno da li je akcija nastala pre nego što su se pojavili prvi slučajevi trovanja, ali je u potpunosti razumljivo zašto je neumesna.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter