Izvor:
29.12.2019 u 16:58
0

POSAO ZA POLICAJCA SA OBRAZOM Nije hteo da bije svoje Nikšićane sad ga zovu među SPASIOCE

Načelnik Spasilačkog centra Srbije Vojkan Krstić ponudio je posao nikšićkom policajcu Miloju Šćepanović, koji je prošlog petka dao otkaz, odbijajući naređenje da primeni silu nad građanima koji su protestovali zbog usvajanja u Skupštini Crne Gore spornog Zakona o slobodi veroispovesti.

ŽIV SE NEĆU PREDATI! Malčanski berberin po Monici poslao poruku policiji!

Šćepanović je, posle 23 godine rada u policiji, podneo ostavku sa obrazloženjem da kao "Hristov vojnik, pravoslavac i čovek nije mogao da udara na svoju braću i bude protiv svog naroda".

ZOVITE MI MOJU MAMU! Monika ošišana, ne zna se da li je SILOVANA, a traži samo RODITELJE

– Čast nema cenu, a u ovom dobu smutnji najteže je biti čovek. Ovakvo čojstvo ne treba samo pohvaliti, već i podržati – objavio je Krstić na društvenim mrežama.

On je napomenuo da se ne bavi politikom, ali da kao čovek ne može da ostane imun na poteze koji duboko narušavaju odnose, i da je ovakav čin svojevrstan poziv na ujedinjenje svih, bez obzira na veru i naciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter