Izvor:
16.12.2016 u 16:36
0

Povlači se sa svih funkcija: Milo Đukanović PODNEO OSTAVKU!

Lider Demokratske partije socijalista i nosilac liste te stranke na parlamentarnim izborima, Milo Ðukanović, podneo je ostavku na poslaničko mesto, objavila je danas podgorička "Pobjeda".

List navodi da je Ðukanović ostavku podneo juče i da je o tome dopisom obavestio predsednika Skupštine Ivana Brajovića.

– Obaveštavam Vas da podnosim ostavku na dužnost poslanika u Skupštini Crne Gore, na koju sam izabran sa liste ''Sigurnim korakom! DPS Milo Ðukanović – navodi se u dopisu Ðukanovića.

Bivši crnogorski premijer je u sredu u Beogradu izjavio da ostaje u politici, podseća RTCG.

– Ostajem u politici iz druge pozicije, iza dnevne političke scene – rekao je Ðukanović i dodao da smatra da ima i iskustva i inspiracije da pomogne.

Ostavku je Ðukanović najavio nedavno na sednici Glavnog odbora DPS-a kada je rekao da će "lično, kroz puni anganžman na čelu DPS pružati snažnu podršku" budućem premijeru Dušku Markoviću.

Demokratska partija socijalista, čiji je lider Ðukanović, na oktobarskim izborima osvojila je 158.490 glasova, odnosno 36 mandata.

Jedan mandat pripada Liberalnoj partiji, odnosno njenom predsedniku Andriji Popoviću.

Tanjug
Foto: Twitter/__cruelladevil

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter