Izvor: happyBSC
30.12.2020 u 13:15
0

PREMIJER OBEĆAO POMOĆ POSLE ZEMLJOTRESA Prvo sanacija stambenih objekata i škola

Premijer Radovan Višković najavio je da će Vlada Republike Srpske materijalno pomoći opštine Kozarsku Dubicu i Kostajnicu, koje su pretrpele štetu u zemljotresu.

NAJVAŽNIJE DANAS

(FOTO) RUSKA VAKCINA „SPUTNJIK V“ STIGLA U SRBIJU: Prve fotografije

OVAKO ĆE SE SLAVITI: Doček Nove godine uz epidemiološke mere veliki IZAZOV za nadležne

MAFIJAŠKI KANALI: Srpska policija steže obruč oko crnogorskih klanova

Višković je ocenio da su sve insitucije, nakon potresa, adekvatno reagovale.

– Nemamo ljudskih žrtava i zato možemo biti zadovoljni – naglasio je Višković, koji je sa predsednicom RS Željkom Cvijanović obišao ove dve opštine.

PROČITAJTE JOŠ

VUČIĆ POSLAO PISMO VLADI SRBIJE: Milion evra Vladi Hrvatske kao pomoć zbog serije zemljotresa

Potpisan Bregzit!

DANAS JE DAN SVETOG PROROKA DANILA: Posebna verovanja se vezuju za ovaj praznik

PUTIN ČESTITAO VUČIĆU PRAZNIKE: Naglašen značaj strateških partnerskih odnosa između dve zemlje

Višković je istakao da će stručnjaci iz republičke Direkcije za obnovu i razvoj proceniti stepen oštećenja objekata i da li su bezbedne za dalju upotrebu. Premijer je naglasio, da je posle potresa odlučeno, da se završi prvo polugodište u osnovnim školama u Srpskoj jer ne žele da se deca izlažu nepotrebnom riziku.

– Deca su na zimskom raspustu, pa ćemo ovo vreme iskoristili za sanaciju školskih objekata. Vlada će materijalno pomoći Kostajnici i Kozarskoj Dubici i prioritet će biti građani i objekti za stanovanje, jer se očekuju snežne padavine i druge nepogode – istakao je Višković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter