Izvor:
15.11.2019 u 10:20
0

PREMIJER PLENKOVIĆ: Vučić samo odlučio da ne dođe u Zagreb!

Premijer Andrej Plenković izjavio je da sa predsednikom Srbije nije razgovarao i da je Aleksandar Vučić sam odlučio da ne dođe u Zagreb i ne učestvuje na Izbornom kongresu te evropske partije.

Hina je prenela da je Plenković upitan da li mu je "laknulo što srpski predsednik Vučić ne dolazi u Zagreb", odgovorio da je "odluka (Vučića) o tome da ne dođe na skup očito njegova jer je on poslao dopis".

Izborni kongres EPP biće održanod 19. do 21. novembra, a nakon medijske hajke, koja je u Hrvatskoj povedena, zbog dolaska predsenika Srbije, kome je poziv uputio predsednik te partije Žozef Dol, Vučić je odlučio da ne putuje u Zagreb.

O takvoj odluci i razlozima zbog kojih je doneo takvu odluku, Vučić je juče uputio pismo Dolu.

Tanjug.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter