Izvor:
05.09.2017 u 14:12
0

PRONAĐENO TELO U DUNAVU: Policija utvrđuje identitet, sumnja se da je to majka koja je skočila da spasi sina!

Majku su u Dunavu tražili HGSS-ovci i ronioci te brojni građani, a spekulisalo se mnogo toga, jer njeno telo nisu pronašli nekoliko dana.

Vukovarska policija saopštila je jutros kako je sinoć u Dunavu, na izlazu iz mesta Sotin, koje je 15 kilometara udaljeno od tog grada, nađeno telo za sada nepoznate ženske osobe.

– Dok se ne obavi obdukcija i ne utvrdi identitet osobe ne možemo potvrditi da se radi o nestaloj 29-godišnjakinji iz Vukovara, za kojom tragamo nekoliko dana – kažu iz policije.

Telo je prevezeno na odeljenje patologije Opšte županijske bolnice Vukovar.

Podsetimo, prošle nedelje na obali kod stare klaonice nađeno je telo trogodišnjaka koji je utopio, pa je započela potraga za 29-godišnjakinjom iz Vukovara, majkom dečaka koja je skočila za njim kako bi ga spasila.

Majku su u Dunavu tražili HGSS-ovci i ronioci te brojni građani, a spekulisalo se mnogo toga, jer njeno telo nisu pronašli nekoliko dana.

Telegraf
Foto: Twitter/spalesrbija11

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter