Izvor: bsc happy
02.04.2023 u 22:56
2

PRVO OBRAĆANJE NOVOG PREDSEDNIKA CRNE GORE: Jakov Milatović „Ovo je noć koju smo čekali 30 godina!“

Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović poručio je večeras da je ovo „noć koju smo čekali više od 30 godina“ i istakao da je večeras Crna Gora napravila odlučan korak napred i rekla presudno zbogom režimu Mila Đukanovića.

– Vidite i večeras ovde kakva je sila Crna Gora, poručio je Milatović dok su u njegovom izbornom štabu skandirali njegovo ime.

ĐUKANOVIĆ PRIZNAO PORAZ ALI IGNORISAO NOVINARE! Mila „pokrivali“ uz „Još ne sviće rujna zora“

On se zahvalio svim građanima Crne Gore.

– Želim da poručim da mi je srce veliko zbog poverenja koje sam dobio i da ću biti dostojan predsednik svih njenih građana. Želim i da poručim da ćemo u narednih pet godina uvesti Crnu Goru u Evropsku uniju – poručio je Milatović i obećao bolju saradnju sa svim susedima i da Crnu Goru više niko neće svađati.

On je pozvao građane da dostojanstveno proslave pobedu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PRVO OBRAĆANJE NOVOG PREDSEDNIKA CRNE GORE: Jakov Milatović „Ovo je noć koju smo čekali 30 godina!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter