Izvor: KURIR
07.03.2024 u 19:26
0

PRVOOSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE I PANČA JOŠ UVEK U TURSKOJ: Pokrenuta vanredna istraga

Odeljenje za unutrašnju kontrolu, krivične istrage i profesionalne standarde pri Ministarstvu unutrašnjih poslova Severne Makedonije, na zahtev ministra unutrašnjih poslova Pančea Toškovskog, a u vezi sa istragom o dvostrukom ubistvu 14-godišnje Vanje Đorčevske i Pančea Žežovskog, završio je provere u SVR Skoplje i SVR Veles.

MUP obaveštava javnost da je, s obzirom na to da je prijava tajna, utvrđeno da nema osnova za pokretanje disciplinskog postupka, a istovremeno su upućene prinudne mere Birou javne bezbednosti na adresi Ministarstvo unutrašnjih poslova da donese nove procedure i smernice za postupanje.

OSUMNJIČENI ZA PRANJE NOVCA: U akcijama učestvovala i trudnica, šestoro uhapšeno

 

Prvoosumnjičeni u ovom slučaju Ljupčo Palevski nalazi se u pritvoru u Turskoj i očekuje se njegovo izručenje.

Velibor Manevski, Vlatko Kešišov i Bore Videvski osumnjičeni su za otmicu i pomaganje u ubistvu i Đorčevske i Žežovskog. Vanjin otac Aleksandar Đorđevski osumnjičen je da je pomagao u otmici ćerke. Oni su u pritvoru u Šutki od početka decembra.

U pritvoru je i Stefan Dimkovski, koji je osumnjičen da je pomagao osumnjičenom za dvostruko ubistvo Ljupču Palevskom Palču da pobegne u Tursku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter