Izvor: Tanjug
06.06.2023 u 16:58
3

VELIKA ČAST: PUTIN dodelio DODIKU ORDEN ALEKSANDRA NEVSKOG

Ruski predsednik Vladimir Putin dodelio je danas predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku Orden Aleksandra Nevskog.

Za veliki doprinos razvoju saradnje Ruske Federacije i Bosne i Hercegovine, jačanju partnerstva sa Republikom Srpskom, Ordenom Aleksandra Nevskog odlikovan je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik – navodi se u saopštenju Kremlja.

Krajem prošlog meseca Dodik se u Moskvi sastao sa Putinom, i tada je sa njim, kako je rekao, razgovarao o različitim temama, uspevši pritom da pokaže značaj Republike Srpske.

„KURTI IMA NACRT ZSO, ALI GA KRIJE“: ESKOBAR OTKRIVA

– Rusija je garant Dejtonskog sporazuma i ona je uvek čula naš glas i jasno govorila o zloupotrebama koje čine visoki predstavnici u kontinuitetu  naglasio je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “VELIKA ČAST: PUTIN dodelio DODIKU ORDEN ALEKSANDRA NEVSKOG”

  1. Cisto sumnjam,pre bih rekao da je to Dodikov spin. Nijedan medij Rusije nije o tome nista napisao… A poseban pozdrav Sulju sa porukom.“Kad umres ti neznas da si umro i nije ti tesko,tesko je drugima,tako je i kad si glup.“

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter