Izvor:
11.11.2018 u 12:28
0

PUTNICI NERIJATNO IZNENAĐENI: Umesto u Banjaluku, sleteti u Zadar! Magla, kvar ili greška pilota?

Putnici aviona kompanije "Rajaner" koji je leteo iz Memingena u Banjaluku bili su neprijatno iznenađeni kada su u sleteli u Zadar.

Prema pisanju lokalnih medija, službenici banjalučkog aerodroma petnaestak minuta uopšte nisu znali gde se avion nalazi, a muškarac koji je čekao svoje prijatelje je kazao da mu je rečeno da je avion sleteo u Zadar zbog magle u Laktašima jer je u tom gradu navodno baza kompanije.

Kako se navodi, jedan od putnika je pozvao aerodrom u Nemačkoj, gde mu je rečeno da je avion sleteo u Banjaluku, ali nakon što je on kazao da je avion u Zadru, veza je prekinuta.

Kuir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter