Izvor: BSC HAPPY/KURIR
03.01.2024 u 13:06
0

REGION ZAVIJEN U CRNO! Preminula karatistkinja koja je imala samo 18 godina

Hrvatska je zavijena u crno – tužna vest stiže iz Vinkovaca. Preminula je hrvatska juniorska karatistkinja i član Karate kluba Vinkovci Nika Brkić (18), objavio je Hrvatski karate savez.

Reči teško mogu da izraze bol koju osećamo zbog gubitka naše voljene Nike Brkić. Nika je bila ne samo vrhunska karatistkinja, već i osoba koja je širila pozitivnu energiju oko sebe. Ostaće nam u sećanju po posvećenosti sportu i velikom srcu. Neka njena duša pronađe mir, a njena porodica i prijatelji nađu snagu u zajedništvu. Naše misli su s vama u ovo teško vreme gubitka. Počivaj u miru, draga Nika – objavio je HKS na Fejsbuk profilu.

Nika je u svom mladom životu iza sebe ostavila niz uspeha u sportu koji je najviše volela. Pre samo tri meseca, u septembru 2023. godine godine osvojila je zlato na 21. karate „Darfestu“ u Daruvaru u kategoriji do 53 kilograma, a 2018. godine postala je vicešampionka države na prvenstvu Hrvatske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter