Izvor: Tanjug
03.01.2024 u 11:52
0

HRVATI NE ZNAJU KADA ĆE NA IZBORE: Plenković zna kada neće

Datum održavanja parlamentarnih izbora u Hrvatskoj još nije određen, a premijer Andrej Plenković kaže da oni neće biti održani ni u prvom, ni u četvrtom tromesečju ove godine. „Sve će biti na vreme.

SRPSKA NE ŽELI DA DELEGIRA NOVE PREDSTAVNIKE: U Ustavnom sudu BiH više nema sudija iz Republike Srpske

Mi smo sada otprilike nešto manje od tri i po godine drugog mandata moje druge vlade i mislim da će sve biti onako kako treba, u pravom trenutku, koji će po meni biti primeren za održavanje parlamentarnih izbora. To je ono što je najvažnije“, rekao je Plenković gostujući u emisiji

„A, sada Vlada“ . Za Hrvatsku je ova godina, inače, superizborna kada će građani na birališta izlaziti čak tri puta. Osim parlamentarnih izbora za koje se još ne zna kada će biti, građani će u maju birati predstavnike u evropskom parlamentu, a krajem ove godine, u decembru, i predsednika države.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter