Izvor: Tanjug
31.05.2020 u 19:23
0

REŽIM U CRNOJ GORI I DALJE TERA INAT! Igre bez granica sa Srbijom!

Režim u Crnoj Gori nastavlja svoj „tihi rat“ protiv Srbije, jedine države u regionu koja je otvorila svoje granice za državljane Crne Gore.

OVO MORATE ZNATI

ANA BRNABIĆ PORUČILA GRAĐANIMA DA NEMA RAZLOGA Za BRIGU: Srbija ide napred

SKANDAL! Migranti upali u CRKVU U BEOGRADU i opljačkali DVE VERNICE!

I CARINA OSTALA NEMA PRED OVIM PRIZOROM: Ovoliku količinu para niko nije očekivao kod bračnog para

JEZIVA ŽIVOTNA PRIČA NASTRADALOG MLADIĆA: Majka ga ostavila kao bebu, a sada poginuo u stravičnoj nesreći

TAČI PORUČIO: KURTI nastavlja patriotske PREVARE pogrešnim odlukama!

Granice Crne Gore od ponedeljka će biti otvorene za građane 26 zemalja bez karantina i samoizolacije, odlučilo je Nacionalno koordinaciono telo, ali na tom spisku i dalje nema Srbije.

Ulazak u Crnu Goru dozvoljen je stanovnicima Slovenije, Islanda, Hrvatske, Slovačke, Švajcarske, Albanije, Austrije, Norveške, Monaka, takozvanog Kosova, Nemačke, Grčke, Mađarske, Danske, Litvanije, Letonije, Azerbejdžana, Luksemburga, BiH, Bugarske, Izraela, Severne Makedonij, Irske, Češke, Finske i Estonije, a sa tim zemljama dozvoljen je i vazdušni i pomorski saobraćaj

OBAVEZNO PROČITAJTE

FIZIČKI OKRŠAJ NA SRED ULICE: Napadnut SERGEJ TRIFUNOVIĆ!

KOBNA VOŽNJA KOŠTALA GA JE ŽIVOTA: Danas je sahranjen Stefan Petrović

ITALIJANI ĆE MOĆI U GRČKU NA MORE, ALI…

KOMŠIJE ZORANOVIH RODITELJA ŠOKIRANE: Znam tog doktora i on je dobar dečko

DAČIĆ NAKON ŠTO JE PRIŠTINA ZABRANILA UVOZ ROBE BEZ NATPISA „REPUBLIKA KOSOVO“: „Dijalog na respiratoru“

Kako se navodi, državljani Crne Gore i stranci sa stalnim ili privremenim boravkom u toj zemlji koji ulaze u Crnu Goru iz država u kojima je potvrđrena stopa aktivnih slučajeva obolelih od korona virusa veća od 25 na 100.000 stanovnika moraće u karantin ili samoizolaciju od 14 dana.

U Crnoj Gori će od ponedeljka biti dozvoljena i sva javna okupljanja, uključujući svadbe i sahrane, sportska takmičenja, ali na njima neće moći da prisustvuje više od 200 osoba i moraće da se postuje mera socijalne distance.

Takođe, dozvoljen je rad disko klubova/barova i noćnih klubova/barova kao i dečjih igraonica, dok će vrtići svoja vrta otvoriti u četvrtak, 4. juna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter