Izvor:
30.12.2016 u 17:51
0

ŠIPOVO ZAVIJENO U CRNO: Užasna TRAGEDIJA potresla meštane, niko ne može da dođe sebi!

Meštanka Šipova D. R. (49), koju su u maju ove godine iz reke Plive izvukla trojica mladića, obesila se na tavanu porodične kuće. Njeno telo pronađeno je u naselju Čifluk kod Banjaluke u sredu ujutro.

Uz prisustvo mrtvozornika izvršen je uviđaj, koji je pokazao kako nema tragova koji bi mogli da upute na neko krivčno delo, te da je u pitanju samoubistvo, kazala je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

U maju mesecu ove godine sprečena je tragedija, kada su trojica tinejdžera Mahir Ribić, Predrag Milovac i Dragan Erceg, dok su pecali ribu, primetili da žena pluta u reci Plivi.

Mahir je tada skočio u vodu i nakon što ju je izvukao na obalu dao joj je veštačko disanje, dok su druga dvojica obavestila policiju. Nakon što se žena osvestila, nije joj bilo jasno kako se našla na obali ni kada ni kako je upala u vodu.

Sve do danas je ostalo nejasno da li je tada slučajno upala u vodu ili je pokušala da se ubije. Ljudi koji su poznavali preminuli tvrdili su kako je ona govorila da se okliznula i upala u vodu, te da nije imala nameru da sebi na taj način oduzme život.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter