Izvor: Danica
04.01.2024 u 11:39
0

SKANDAL DRMA HRVATSKU: Jezivo šta su uradili drugarici dok je bila bez svesti

Miro (27) i Leo (24) osuđeni su na zatvorske kazne jer su prijateljicu u njenom stanu fotografisali nagu dok je bila bez svesti.

Prema krivičnom nalogu, oni su krajem novembra oko 5 ujutru u Bjelovaru u stanu u kojem je živela njihova prijateljica zajedno i dogovoreno počinili krivično delo protiv njene privatnosti neovlašćenim snimanjem.

„Nakon što su devojku zatekli na podu kupatila u besvesnom stanju, podigli su je s poda i stavili na krevet pa su potom skinuli majicu, pantalone i donje rublje.

ZVER ŠETA HRVATSKOM: Otkriveno otkud afrička divlja mačka u ovim krajevima

Nakon toga su, bez njene dozvole, mobilnim telefonom Lea fotografisali njene gole grudi i polni organ. Dakle, nju su neovlašćeno fotografisali i na taj način povredili njenu privatnost”, navodi se u krivičnom nalogu kojeg je protiv njih izdalo državno sudstvo.

Miro i Leo su tim nalogom proglašeni krivima i osuđeni na po osam meseci uslovnog zatvora. Policiji je naloženo da Miru vrati oduzeti telefon, a Leo je trajno ostao bez svog telefona kojim je slikao golu devojku.

S obzirom na opis krivičnog dela, čini se kako fotografije nisu slali niti činili dostupnima drugim osobama. Da jesu, kvalifikacija krivičnog dela bila bi drugačija, a presuda verovatno teža.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter