Izvor: Happy BSC Portal/Avaz.ba
16.01.2024 u 07:55
0

STRAŠNA EKPLOZIJA U PORODIČNOJ KUĆI: Mladić poginuo, povređeni roditelji, delovi zida završili na ulici (VIDEO)

U sarajevskom naselju Binježevo u požaru nakon eksplozije u porodičnoj kući sinoć je stradao mladić (27), a povređene su još dve osobe, otac i majka mladića.

U sarajevskom naselju Binježevo u požaru nakon eksplozije u porodičnoj kući sinoć je stradao mladić (27), a povređene su još dve osobe, otac i majka mladića.

„Avaz“ piše da je požar lokalizovan, a vatrogasci su još uvek na terenu, kao i pripadnici MUP-a KS koji vrše uviđaj.

Delovi zida se nalaze na ulici. Jedna komšinica rekla je za Avaz da je žena koja se nalazila u vreme eksplozije u kući u šoku.

– Uspeli su da je izvedu, a muškarca je eksplozija izbacila na ulicu. Odeća je spala s njega, sav je spaljen. Odvezla ga je hitna, ali je svestan. Žena je u drugoj hitnoj, sedi, na infuzijama je. Sin im je ostao zaglavljen u kući – rekla je ona sinoć.

ŠMIT PONIŽAVA BIH: Najavljeno Šmitovo nametanje izmena Izbornog zakona ponižavanje BiH

Stanovnici ovog sarajevskog naselja su potreseni događajima, a kako su neki rekli za Avaz, mislili su da je avion pao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter