Izvor:
15.11.2017 u 16:04
0

SUDAR KOMBIJA I ĐAČKOG AUTOBUSA U MAKEDONIJI: Povređeno 10 đaka i vozač!

Deset učenika Osnovne škole "Goce Delčev" iz Demir Hisara, gradića u zapadnoj Makedoniji povređeno je u saobraćajnoj nezgodi.

Nezgoda se dogodila na putnom pravcu Demir Hisar-Kičevo, kada je vozač autobusa u kome su bila deca naletio na kombi, koji je prevozio hleb.

Među povređenima je i vozač autobusa, prenose lokalni mediji. Policija je izvršila uviđaj, a uzrok nezgode biće utvrđen naknadno.

Najteže povrede zadobio je vozač kombija, koji je zadržan na lečenju u bolnici u Bitolju, dok su učenici, nakon ukazane lekarske pomoći pušteni na kućno lečenje.

U autobusu je builo 30 učenika.

Kurir
Foto: Twitter/yumreza

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter