Izvor: Happy BSC Portal/Jutarnji.hr
24.12.2023 u 15:25
0

„TA POŠAST NE MOŽE DA SE PREĆUTI NI U OVO PRAZNIČNO VREME“: Milanović u božićnoj čestitki napao vlast HDZ

Hrvatski predsednik Zoran Milanović uputio je danas božićnu čestitku u kojoj je svima u toj zemlji koji praznik slave po Gregorijanskom kalendaru poželeo dobar život i pošteno društvo.

Jutarnji list navodi da je Milanović tu čestitku iskoristio i za napad na vladajuću Hrvatsku demokratsku zajednicu (HDZ).

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV UBICE IZ SISKA: Ubio ženu, teško ranio četiri osobe, zapalio tri kuće i dva automobila

On je poručio da je „uveren“ da u Hrvatskoj „gotovo svima posebno i najviše smetaju nepravda i nejednakost pred zakonima i institucijama države“.

– Raširena korupcija i zloupotreba javnog novca poprimili su takve razmere da se ta pošast ne može prećutati ni u ovo praznično vreme. Pred tom činjenicom niko ne sme da zatvara oči i siguran sam kako baš to – korupcija, favorizovanje i nepravda – najviše stvaraju nezadovoljstvo kod hrvatskih ljudi. Takve pojave, sada već svakodnevne i bez adekvatnih sankcija, uništavaju veru ljudi u institucije naše države i više od svega teraju naše ljude iz države – naveo je Milanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter