Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
23.12.2023 u 15:40
0

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV UBICE IZ SISKA: Ubio ženu, teško ranio četiri osobe, zapalio tri kuće i dva automobila

Fetić je optužen za jedno ubistvo, 10 pokušaja ubistava, tri dovođenja u opasnost ljudskih života i imovine, kao i za nedozvoljeno držanje oružja.

Županijsko državno tužilaštvo (ŽDT) u Sisku podiglo je optužnicu protiv 58-godišnjeg Nedžada Fetića, koji je 1. jula ove godine ubio 45-godišnju ženu, teško ranio još četiri osobe i zapalio tri kuće i dva automobila.

ŽDT je potvrdilo da je Fetić optužen za jedno ubistvo, 10 pokušaja ubistava, tri dovođenja u opasnost ljudskih života i imovine kao i za nedozvoljeno držanje oružja uz zahtev da optuženi ubica ne ide u zatvor već da bude smešten u psihijatrijsku ustanovu, prenosi portal Index.hr.

Pozivajući se član 550. stav 1. Zakona o krivičnom postupku ŽDT je u optužnici postavilo zahtev da sud nakon rasprave utvrdi da je optuženo lice počinilo krivična dela u stanju neuračunljivosti i da mu se u tom smislu odredi smeštaj u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti osoba s duševnim poremećejem.

SKANDAL U BUDVANSKOJ ŠKOLI: Otac falsifikovao školska dokumenta svoje dece, direktor podneo prijavu

ŽDT je predložilo u optužnici da se Fetiću produži istražni pritvor na osnovu člana 551. stav 1. Zakona o krivičnom postupku, jer postoji verovatnoća da bi optuženi, koji je u vreme izvršenja krivičnih dela bio u stanju neuračunljivosti, mogao da izvrši teže krivično delo što je i prihvatilo sudsko veće Županijskog suda u Sisku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter