Izvor:
06.01.2024 u 08:01
0

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KARLOVCA: Troje poginulih, 12 povređenih u udesu na auto-putu

Tri osobe su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj, do koje je došlo noćas na auto-putu A-1 kod Karlovca, saopštila je policija. Jutarnji list saznaje da je povređeno 12 osoba, koje su zbrinute u četiri bolnice.

KRAJIŠKINJA NASILNA KAD POPIJE: Vređala, pa išamarala muža

Do nesreće je došlo oko 01:40 sati na autoputu A-1, smer jug, posle tunela Sveti Marko, a u njoj je učestvovalo više vozila. Saobraćaj na tom delu autoputa je zatvoren, a sledi uviđaj.

Na mestu nesreće intervenisalo je čak sedam ekipa hitne medicinske službe. Šest pacijenata je zbrinuto u Opšoj bolnici Karlovac, tri u KBC Rijeka, dve u bolnici u Ogulinu, a jedan u KBC Zagreb, saznaje Jutarnji list u Zavodu za hitnu medicinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter