Izvor:
15.02.2018 u 01:36
0

TRAGEDIJA U BERANAMA: Majka i ćerka pronađene mrtve u svojoj kući!

Majka i kćerka, Miroslava (70) i Dragana Gačević (40) pronađene su sinoć mrtve u svojoj kući u naselju Hareme u Beranama. Slučaj su policiji prijavile komšije jer ih danima nisu videli.

„Kada smo došli, vrata su bila zaključana, a kada smo ušli umkuću zatekli smo žene mrtve. Pretpostavljamo da se radi o prirodnoj smrti, ali će obdukcija da pokaže tačan izrok smrti“ , rekao je sagovornik iz policije.

On je dodao da su nesrećne žene živele u nehumanim uslovima, bez struje i elementarnih uslova za život.

„Nešto je trebalo ranije da se preduzme. Sada je kasno. Starica je bila nepokretna, a i njena ćerka je bila slabog zdravlja“, rekao je policijski službenik.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/hrmreza2

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter