Izvor:
12.02.2017 u 19:33
0

UŽAS KOD CRKVENICE: U sudaru povređeno 11 đaka, vozač poginuo! (video)

U sudaru automobila i minibusa kod Crkvenice u Hrvatskoj poginuo je vozač kola, a 11 dece je povređeno.

Vozač Seat Cordobe riječkih registarskih oznaka kretao se u smeru Rijeke pa se sudario sa minibusom koji je prevozio đake sa Krka na utakmicu. Automobil se pri udaru u minibus zapalio i vozač je preminuo na mestu nesreće.

Povređeno je 11 dece, četvoro ih je prevezeno u riječki KBC, a sedmoro u bolnicu na Kantridu. Neslužbeno se saznaje da je reč o lakšim povredama, uglavnom natučenim glavama i prstima dok jedno dete ima povređenu čeljust. Srećom, niko nije u životnoj opasnosti. Većina će biti puštena kući, a jedno dete će možda biti zadržano na operaciji.

Uviđaj, kojim rukovodi nadležni državni tužilac je u toku, a obudkcija će utvrditi tačan uzrok smrti vozača.

Za više informacija, ostanite uz happytv.rs.

24sata
Video: Youtube/24sata
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter