Izvor:
09.07.2018 u 11:17
0

UŽAS U BIHAĆU! Majka umotala novorođenče u plastičnu kesu i zakopala blizu kuće!

Četrdesettrogodišnja žena iz Bihaća uhapšena je pošto je otkriveno da je ubila svoju novorođenu bebu.

Prema rečima Snežane Galić, portparolke MUP USK, u subotu 7. jula Policijskoj stanici Bihać anonimno je prijavljeno da je Č. R. (43) bila u drugom stanju, da se porodila i da se sumnja da beba nije živa.

Istražilac Odeljenja kriminalističke policije Policijske stanice Bihać je, u saradnji sa zaposlenom Centra za socijalni rad, obavio razgovor s prijavljenom Č. R. koja je negirala da je uopšte bila u drugom stanju. Po nalogu tužioca Kantonalnog tužilaštva ona je upućena na lekarski pregled gde je utvrđeno da je bila u drugom stanju i da se porodila. Ona je potom istražiocima priznala da se porodila pre sedam dana i da je bebu umotala u plasičnu kesu i zakopala u blizini porodične kuće – kazala je Galić.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter