Izvor:
28.03.2018 u 16:21
0

UŽAS U SPLITU: Dečak završio u moru kad se srušio deo igrališta!

Samo pukom srećom na Poljudu je u utorak izbegnuta tragedija.

Iz još nepoznatih razloga nešto posle 17 sati urušila se betonska platforma pored dečijeg igrališta koje je u tom trenutku bilo puno dece i jedno od njih je završilo u moru.

Dvogodišnjeg mališana uspeo je da spasi sedmogodišnji brat koji je uz nekako uspeo da uhvati mališana i izvuče ga iz hladne vode, pre nego što ga povuče na dno.

Dečačić je pravim čudom ostao nepovređen i bez težih posledica. Roditeljni su ga odmah osušili i presvukli u suvu odeću, a s obzirom na šok koji su pretrpeli nisu bili raspoloženi za razgovor.

Rekli su samo da je najvažnije da je dečak živ i dobro. Strašno je i zamisliti šta bi se dogodilo da je more na tom mestu bilo dublje. Deo platforme koji je završio u moru nekada je bio platforma za tuš, ali već godinama tuš više nije na tom mestu.

Iako je čitava bila poduprta stubićima i ograđena gvozdenom ogradom, očigledno to nije bilo dovoljno pa se ona srušila.

Izvor: Kurir.rs
Foto:
Twitter/Božana Mandić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter