Izvor:
01.10.2019 u 07:46
0

VELIKO IZNENAĐENJE OČEKUJE TURISTE U CRNOJ GORI: Novi udar na džep!

U Crnoj Gori su od ponoći povećane cene goriva, pa je litar eurosupera i eurodizela skuplji pet centi, a lož ulja za četiri centa, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Iz Ministarstva poskupljenje goriva objašnjavaju time da su se aktuelna dešavanja u Saudijskoj Arabiji prelila na međunarodna tržišta, te da to utiče na cene naftnih derivata u Crnoj Gori, koje će nakon ovog poskupjenja biti na nivou iz jula meseca ove godine.

U narednih 15 dana litar eurosupera BMB 98 koštaće 1,38 evra, cena eurosupera BMB 95 iznosiće 1,34 evra, a eurodizela 1,26 evra po litri.

Litar lož ulja u veleprodaji će biti skuplji za četiri centa i iznosiće 1,23 evra.

“Prema odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 14. oktobra, a eventualno izmenjene vrednosti naftnih derivata važiće od 15. oktobra”, poručili su iz Ministarstva ekonomije.

Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/printscreen/@cafemontenegro

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter