Izvor: Tanjug
24.06.2021 u 11:38
0

VUČUROVIĆ: Krivokapićev projekat ekspertske vlade propao!

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović od današnjeg sastanka lidera stranaka koje čine parlamentarnu većinu u Skupštini Crne Gore očekuje da se pre svega utvrde činjenice i da se ne beži od istine.

VAŽNO

PREMIJERKA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: Evropska Unija nije očekivala da će Srbija ovoliko da napreduje!

POSLANICA BUNDESTAGA: Nemačka se sprema ZA RAT sa Rusijom!

BAKIR OPET GURA „PRST U OKO“: Srbija nema pravo da vlada nad Kosovom!

HRVATI POKUŠAVAJU DA SAKRIJU USTAŠLUK! Negiraju činjenicu da su partizani bili Srbi!

PREDSEDNIK KOMITETA RUSKE DUME: Crna Gora Rezolucijom o Srebrenici rizikuje UNUTARSRPSKI RASKOL!

Ukazujući na činjenicu da aktuelna vlada ima podršku samo 14 poslanika, što je neodrživo, Vučurović je rekao da se nada da se neće pojaviti neko sa stavom da je to dovoljno da vlada funkcioniše, što bi svakako, kaže, „bila budalaština godine“.

Današnji sastanak lidera stranaka parlamentarne većine inicirali su predsednici SNP i Demosa s ciljem izlaska iz nastale političke krize.

PROČITAJTE JOŠ

ZBOG INCIDENTA SA RAZARAČEM! Rusija stavlja Veliku Britaniju na spisak neprijateljskih država!

NEZGODA NA SETU: Povređen glumac Harison Ford!

„MNOGO SAM BOLJI IZBOR!“: Glumica upletena u žestok skandal koji trese Holivud, spomenuta i legendarna Meril Strip!

Vučurović je kazao da Krivokapić ne želi da napravi diskontinuitet sa politikom DPS-a, što je i dovelo do ove situacije.

– Projekat eskpertske vlade je propao i sad je na parlamentarnoj većini da preuzme odgovornost. Nadamo se da će se doći do nekih zajedničkih stavova i da ćemo svi biti odgovorni pred onima koji su nas birali – rekao je Vučurović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter