Izvor: Tanjug
19.09.2021 u 17:12
0

ŽABLJAK: Nema mesta za ekologiju, UHAPŠENI ekoaktivisti

 Ekološki aktivisti nevladine organizacije „Breznica“ iz Pljevalja Milorad Mitrović i Husein Pajević privedeni su danas nakon performansa na Crnom jezeru.

PROČITAJTE JOŠ: PODGORICA: Održan protest „Za život“

Mitrović je za Vijesti rekao da su raširili transparent sa sloganom „30 godina kasnije, a tek smo na početku“ i upalili sirene za uzbunu.

VAŽNO: HRVATSKA: Stradao bračni par koji je motociklom udario u srnu pa u automobil!

Incident se desio pre početka sednice Skupštine koja se održava na Žabljaku povodom obeležavanja 30 godina od proglasenja Crne Gore prvom ekološkom državom na svetu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter