Izvor: Tanjug
19.10.2023 u 17:11
2

ZVANIČNO SAOPŠTENO: Fon der Lajen krajem oktobra u poseti Crnoj Gori

Predsednica Evropske komisije (EK) Ursula fon der Lajen boraviće u zvaničnoj poseti Crnoj Gori krajem oktobra, saopšteno je iz Delegacije Evropske unije (EU) u Podgorici.

Ona će, kako su kazali iz Delegacije, boraviti u Crnoj Gori u sklopu posete Zapadnom Balkanu, u cilju pokretanja novog „Plana rasta za Zapadni Balkan“.
Kako se navodi, tačan datum posete biće objavljen narednih dana.

ČAK NI POLTRONI IZ HRVATSKE NE MOGU VIŠE!!! HRVATSKI POSLANIK U EU PARLAMENTU osuo PALJBU PO URSULI FON DER LAJEN – OKRIVIO je za UKRAJINU, IZRAEL, NEMAŠTINU (VIDEO)

EK bi uskoro trebalo da predstavi novi izveštaj o napretku Crne Gore na putu ka članstvu u EU.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ZVANIČNO SAOPŠTENO: Fon der Lajen krajem oktobra u poseti Crnoj Gori”

  1. Dolazi u Oktobru da posavetuje Crnu Goru da nas bombarduju ako bude trebalo , isto će reći i Hrvatima, isto Bugarima, Rumunima , kakvo zlo od žene , do sada sma videla samo četiri takve žene, tri političarke iz Amerike i ejdnu iz Srbije, a Severna Makedonija neka gleda , to će biti i njoj ali smo mi za ovo ostvarenje veći zalogaj , biće i Severnoj Makedoniji isto ako uspeju da kod nas otmu naš jug Srbije KiM , zato makar Makedoci pamet u glavu , auu , sada sam se setila to će biti i Crnoj Gori sa njenimAlbancime , ode Ulcinj, ode ko zna šta još iz Crne gore ne znam gde su sve oni Albanci tamo, mi u našoj državi da se pozabavimo sa unutrašnjim njihovim pristalicima , mislim na pristalice širenja Albanske države . .
    Ako bi se ovako nešto dešavalo Orban i Sijarto od Rumunije da traže interventno svoj deo Rumunije a i Rusi bi mogli da se malo pozabave Bugraskom da nam ne vode po ko zna koji put čuvenu njihovu Bugrasku politiku .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter