Izvor: happy
14.02.2024 u 09:02
0

ŠTA JE 14. FEBRUARA, SVETI TRIFUN ILI DAN ZALJUBLJENIH? Baka iz Srbije ŠOKIRALA odgovorom (VIDEO)

Jednostavno, danas se pojavio opet na društvenim mrežama i opet je svima smešan

Dan zaljubljenih je mnogo rasprostranjeniji među mladim ljudima, a rasprave da li je to pravi praznik ili samo dan konzumerizma počele su od ranog jutra.

Da li danas slavimo Dan zaljubljenih ili Svetog Trifuna?

Svako ima svoj stav koji čvrsto brani, a upravo su objašnjenja najzanimljivija zabava tokom ovog dana. Ovaj video, koji bi trebalo da razreši dilemu da li je Dan zaljubljenih ili Sveti Trifun, je i dalje hit iako je snimljen pre nekoliko godina.

Jednostavno, danas se pojavio opet na društvenim mrežama i opet je svima smešan.

Iako se 8. mart slavi kao Dan žena, dok je 14. februar dan zaljubljenih parova, nekako, barem tako kažu muškarci na internetu, žene u oba slučaja dobijaju više pažnje.

Zbog toga nije nikakvo čudo da je ova baka pomešala dva praznika, pa je na pitanje reporterke koje je glasilo „Šta se slavi 14. februara“, baka kao iz topa odgovorila „8. mart“ i time se upisala u legende domaćeg interneta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter