Izvor: telegraf
28.01.2024 u 04:38
0

UMALO UBIO ČOVEKA ZBOG NESPORAZUMA U SAOBRAĆAJU: Zabio Rožajcu nož u grudi nakon svađe

Policija je ubrzo identifikovala i uhapsila osumnjičenog

Rožajska policija rasvetlila je ubistvo u pokušaju i uhapsila osumnjičenu osobu, saopštila je uprava policije Crne Gore.

Kako se navodi u saopštenju, rožajska policija je 25. januara dobila obaveštenje od zaposlenih u Hitnoj pomoći da je Dž.Č. (45) iz Rožaja primljen u tu medicinsku ustanovu s ubodnom ranom grudnog koša, a je potom transportovan u Medicinski centar Berane.

Policija je ubrzo identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju juče je slobode lišen M.B. (50) iz Rožaja zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju.

M.B. je, kako se sumnja, nakon kraće svađe zbog nesporazuma u saobraćaju, oštrim predmetom oštećenom naneo ubodnu ranu grudnog koša.

Policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičneni, a pronađeni i oduzeti predmeti će biti veštačeni u Forenzičkom centru Uprave policije, navodi se u saopštenju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter