25°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

PREGLEDI RASTU IZ MINUTA U MINUT: Nova EMISIJA spojila NESPOJIVO, avanture tek SLEDE! (VIDEO)

Prva epizoda emisije "Dva na Dva" je za dva dana dostigla 9.000 pregleda, te je jasno zbog čega pustolovina sa voditeljkama novog projekta Happy BSC portala nikoga ne ostavlja ravnodusnim.

Novinarke Milica Stanojević i Antonela Jelić napravile su lom na javnoj sceni spajajući nespojivo.

Ukoliko ne znate o čemu se radi u novoj emisiji možete pročitati u nastavku:

Dijametralno suprotne ličnosti različitih profesija reflektovaće svoje skrivene talente kako bi odneli pobedu u neverovatnoj novoj emisiji Happy BSC portala. Avantura uz izazove i neizvesnost do samog kraja nasmejaće milionski auditorijum, I izazvati reakcije publike. Životi ostvarenih ličnosti iz estradnog miljea pribliziće se naciji, i dozvoliti im da ih vide baš kakvi i jesu privatno.

Kakvi su naši gosti kada se kamere ugase saznaćete ukoliko budete uz Happy BSC portal od 19.30 casova. Daaa... Daaa..  U prvoj epizodi “snage su odmerili” voditelj Vanja Bulić i pevač Era Ojdanić.

Njih dvojica odgovorili su na ista pitanja, zadali izazov jedan drugom, i izašli iz zone konfora. Saznajte zbog čega je Vanja bio na ivici suza, koje su mu neostvarene želje i koje poroke nije pobedio. Zbog čega je Era prekinuo snimanje i tražo tablete za glavu, kako je pandemija korona virusa uticala na njega, i kakav je on vitez saznaćete ukoliko odslušate emisiju do kraja.

Ovakve ih do sada još niste videli!

Gosti naredne nedelje oduševiće verne gledaoce, a ko su naredni takmičari saznajte uskoro na jedinom "Instagram nalogu" nove emisije "Dva na Dva" dvanadva2na2

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti