Izvor: Telegraf
20.09.2021 u 17:40
0

Holivudski glumac snima u Srbiji!

Holivud nastavlja da dolazi u Srbiju.

Holivudski glumac Goran Višnjić trenutno boravi u Beogradu, gde snima scene za svoj novi film.

Nakon što su srpsku prestonicu posetile zvezde poput Danijela Krejga, Kejt Hadson i Edvarda Nortona, u Srbiju je stigao i najpoznatiji glumac iz Hrvatske.

PROČITAJTE JOŠ: Ko je glumica kojoj je Silvana Armenulić „ukrala“ ime?

Višnjić je viđen u blizini jednog hotela na Novom Beogradu, a o projektu na kome trenutno radi ne zna se mnogo.

Sudeći po IMDB stranici, iduće godine bi trebalo da bude objavljen film „Prokleta“ („The Accursed“), u kome pored njega igraju i drugi glumci sa Balkana, poput Izabele Vidović i supružnika Marije Omaljev i Miraja Grbića. Film se trenutno nalazi u postprodukciji. Kako se navodi u saopštenju, Hana je provela 20 godina potiskujući kletvu koja je vezana za njenu porodicu, sve dok jedan od njenih rođaka namerno ne oslobodi prokletstvo, a Hana ima samo jedan izbor – da ubije ili bude ubijena.

Višnjić se nedavno pojavio i u tin-sapunici „Mlade“, a imao je manju ulogu i u hvaljenoj seriji „The Boys“. Prošle godine objavljen je i film „Fatima“, koji govori o troje malih pastira iz mesta Fatima u Portugalu, koji tvrde da im se javila sama Bogorodica. Film i serija „General“ iz 2019. godine, u kome tumači Anta Gotovinu, nije postigao uspeh kojem se ondašnja kinematografija nadala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter