Izvor: B92
27.10.2023 u 10:11
0

BIZARAN TREND STIGAO I KOD NAS – Botoks žurke sve popularnije u Srbiji

Devojke u Srbiji sve češće organizuju sedeljke i žurke sa svojim drugaricama na kojima im nestručni lekari povećavaju usne, koriguju jagodice i ubrizgavaju botoks..

Na ovo upozoravaju stručnjaci, a prema njihovim rečima, u polju estetske hirurgije sve je više nadrilekara koji se ozbiljno igraju životom svojih pacijentkinja.

Doktorka estetske medicine Maja Jevđević je upozorila devojke na posledice estetske hirurgije koju praktikuju nadrilekari.

„Stičem utisak da mnoge žene biraju svog lekara tako što vide da je neki salon u centru grada, da je lepo opremljen i da je možda to nekakav znak da je onda dobar i lekar, ali to zapravo i ne mora da znači. Mislim da žene prvenstveno, verovatno i muškarci, ali žene više, sigurno sam u to, požure u tim odlukama. Smatram da je jedna žena ozbiljna, uvek razmisli kod koga će raditi estetske zahvate. Prvo će izabrati lekara, jer su lekari ti koji mogu raditi jednu medicinsku proceduru i niko drugi“, rekla je.

Obratite pažnju: KINESKI BOTOKS HARA SRBIJOM!
pixabay

Doktorka Maja ističe da estetska hirurgija zahteva konstantno usavršavanje, te da je trenutni fokus ove grane medicine na rešavanju komplikacija koje se pojavljuju tokom estetskog zahvata.

Botoks koji devojke nabavljaju za svoje žurke može ozbiljno da ugrozi njihovo zdravlje, jer ta supstanca, kaže doktorka Maja, nije prošla neophodne provere.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter