Izvor:
22.11.2017 u 23:00
0

BACILA LOPTICU U OKEAN U NADI DA ĆE DA NAĐE MUŽA: Posle šest godina dobila je odgovor!

Devojka Hajli Robins, iz Ešlanda u američkoj državi Kentaki, pre šest godina je u okean bacila bejzbol lopticu sa porukom u nadi da će tako pronaći muškarca svog života.

I konačno, nedavno je dobila poruku koju je sve vreme čekala. Na svom Tviter nalogu Hajli je objavila da je pre šest godina na loptici napisala svoje ime i poruku "slatkim momcima, koji je pronađu, da joj se jave"

Pre 10 dana dobila je poruku na svoj mobilni telefon.

– Hej, želim da budem tvoj superheroj, pogodi moje ime – glasila je poruka koju je dobila.

Kada je upitala ko je to, odgovor je glasio:

– Јa sam Adam i pronašao sam tvoju lopticu na plaži –

Hajli je pomislila da se neko šali, jer je lopticu bacila pre šest godina i već je zaboravila da bi neko mogao da je pronađe. Iako se ponadala da je neki "slatki dečko" zaista pronašao njenu poruku, to i nije bilo tako.

Lopticu je pronašla devojka, koja je kasnije Hajli rekla da se zove Ešli, da bi posle toga otkrila da se ustvri ne zove ni tako, već Kelsi.

– Izvini, uhvatila si me. Samo sam htela da budem slatki dečko Adam. Ali, svejedno možemo da budemo prijateljice, žao mi je – napisala je Kelsi, ali Hajli ipak nije htela da imati ništa sa osobom koja je pronašla njenu lopticu.

Kurir
Foto: Twitter/hayley

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter