Izvor:
11.07.2017 u 02:14
0

Čuvajte se OVOG kućnog ljubimca za vreme MENSTRUACIJE: Hoće da NAPADNE!

Ne želite da vas vaš ljubimac napadne! Postoji jedna životinja koju neke dame drže u kući, a nisu ni svesne u kakvu opasnost mogu sebe da dovedu.

Životinje osećaju promenu našeg mirisa, pa tako i one menjaju svoje ponašanje prema nama. Iako mislite da ne mogu biti pametnije od vas – varate se.

Znate li, na primer, da onu teglu koju se toliko mučite da otvorite – oktopus može da otvori u sekundi! A, šimpanza? Ima mnogo bolje fotografsko pamćenje od čoveka!

Ali, vratimo se na naše kućne ljubimce.

Psi umeju da upamte komande i da nauče jezik našeg tela. Kao i mačke, odmah detektuju da mirišete drugačije kada imate menstruaciju.

Onih nekoliko dana dok imate menstruaciju, vaše telo ima čudan miris za njih i funkcioniše drugačije nego inače.

Iguane

Ako ste ponosna vlasnica muške iguane, preporučujemo vam da izbegavate kontakt sa njom u toku menstrualnog ciklusa. Iguana je spremna da napadne vlasnicu, jer izuzetno burno reaguje na promenu mirisa. Svakako, iguane nisu posebno poznate kao ljubitelji maženja, ali pretpostavljamo da vam baš ne bi prijalo da vas napadnu.

izvor: zena.blic
foto: healthblow.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter