Izvor:
22.08.2017 u 00:00
0

DA LI STE MEĐU NJIMA: Ovi poslovi privlače psihopate!

Sigurno ste do sada u životu upoznali makar jednu asocijalnu, osobu neprilagodljivog ponašanja, ponekad i opasnu za društvo oko sebe. Možda je niste definisali kao psihopatu, ali je ona po svim knjiškim definicijama upravo to.

Profil psihopate je takav da ih u životu uvek privlače samo određeni poslovi. Neće da rade sve, samo one poslove koji mogu da prikriju njihovu pravu prirodu, ali da u isto vreme mogu da nahrane svoj, često poremećeni ego.

Psiholog Skot Lilijenfeld sproveo je istraživanje kako bi došao do zaključka koji su poslovi za psihopate najprivlačniji i na kojima mogu da uživaju u dominaciji nad kolegama, prenosi Avaz.

Rezultati su iznenadili mnoge.

Ovo je lista 5 poslova koje bi psihopate najradije obavljale:

1.Direktori

2. Novinari

3. Policajci

4. Sveštena lica

5. Kuvari

Alo.rs

Foto/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter