Izvor:
03.05.2017 u 14:48
0

NA SVA ZVONA: Hrvatica demantovala švaleraciju plakatima!

Izvesna Ksenija Hrabar iz Trogira pokazala je da je baš hrabra! Ona je, naime, oblepila plakate po celom gradu, na kojima je napisala da nije vezi sa sugrađaninom Jakovom Martijaševićem!

– Zovem se Ksenija hrabar, udata sam i živim u srećnom braku sa svojim mužem. Unazad par meseci uveliko se priča da sam u ljubavnom odnosu sa gospodinom Jakovom Matijaševićem iz okruga. Nisam ni u kakvim odnosima s njim niti sam ikada bila. Javno osuđujem sve laži i spletke na ovakav način – napisala je Hrvatica, čija je objava postala hit ne samo u Trogiru, nego i na društvenim mrežama.

Izvor: Kurir.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter