Izvor:
23.03.2017 u 04:08
0

NEVEROVATNO PREDSKAZANJE RUSKOG MONAHA: Rusija postaje bastion pravoslavlja i čeka je svetla budućnost! (VIDEO)

Monah Avelj (svetovno ime Vasilij Vasiljev), koji je živeo krajem 18. veka, s neverovatnom tačnošću govorio je o nekim stvarima koje će zadesiti.

Rusija će postati bastion pravoslavlja i čeka je svetla budućnost – i u političkom i u duhovnom smilu, znao je starac Avelj još u 18. veku.

Prema njegovim rečima, Rusija danas duguje procvat "Božjem izabraniku koji će doći na vlast". Starac Avelj je govorio i o budućnosti Donbasa. Video je da će i u toj oblasti zavladati mir i to 2017. godine.

Taj čuveni monah živeo je u Solovjeckom manastiru u doba kraljice Ekatarine II i za sobom ostavio priče, za koje neki veruju da su proročanstva. Tvrdi se da je, između ostalog, predvideo zlu sudbinu carske porodice Romanov.

Car Nikolaj I, koji je nasledio Aleksandra I, nije voleo proročanstva i vidovitost, pa ga je poslao u zatočeništvo u Spaso-jefimovski manastir u Suzdalju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter