Izvor:
20.10.2016 u 16:31
0

NI MASONI MU NE MOGU NIŠTA: Konačno otkrivena misterija – skriveni vladar čitavog Univerzuma je – MILOMIR MARIĆ! (FOTO/DOKAZ)

Poznato je da nama Srbima nikada ne manjka smisla za humor. Volimo da se šaimo i na tuđ i na svoj račun. Od mnogobrojnih tema na koje naširoko volimo da diskutujemo, svakako su najpopularnije političke teme, ali i spekulacije o raznim moćnicima i tajnim društvima.

Na društvenim mrežama, osvanula je jedna fotografija, koja nas je sve nasmejala do suza. Na vrhu piramide, izvan svih stepena svetske moći i okultnih tajnih društava je jedan Srbin – naš proslavljeni novinar Milomir Marić. Što bi se reklo – na vrhu piramide! Pogledajte…

HappyTv.rs
Foto: Facebook Хвала Алистеру Кроулију за све што је учинио за србски народ

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter