Izvor:
10.05.2019 u 17:44
0

OKTOPOD JOJ OTKINUO KOMAD LICA: Htela živog da ga pojede pa izvukla deblji kraj (VIDEO)

Žena je u početku smireno govorila publici koliko su pipci jako zalepljeni, ali onda shvata da neće moći da se izbavi ako veoma jako ne povuče! Kineska “vlogerka” izgubila je bitku sa hobotnicom koju je verovatno htela živuda pojede u egzibiciji na video platformi Kuaishou.Žena, na internetu poznata pod imenom “seaside girl Little Seven”, prenosila je uživo svoj pokušaj da savlada mekušca, koji vrlo brzo prerasta u vrisku i paniku kada je shvatila da neće lako odlepiti pipke sa lica. Ona je u početku smireno govorila gledaocima koliko su čvrsto zalepljeni, ali onda shvata da neće moći da se izbavi ako veoma jako ne povuče.

U jednom trenutku deluje kao da će otkinuti deo lica, ali nekako uspeva da se oslobodi, doduše sa ranom na obrazu. Ubzo shvata da joj fali komadić kože i kaže kako joj je lice izobličeno. Nije potpuno jasno da li je stvarno htela da pojede hobotnicu ali u jednom trenutku priča kako će u tome uspeti u sledećem videu.

Američki stručnjak za glavonošce Dženifer Mater kaže da oktopodi mogu da predvide da im preti bol ili opasnost i da pamte slične događaje iz prošlosti, što verovatno objašnjava ovu reakciju.Komentari na društvenim mrežama, u Kini, kao i ostatku sveta, nisu bili blagonakloni, a mnogi tvrde kako je "vlogerka" zaslužila sve što joj se desilo jer je krenula da jede životinju.

Happytv.tv / Novosti
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter