Izvor: informer
20.10.2021 u 18:53
0

ORIBAJTE RERNU LAKO: Pomešajte ove sastojke

Prljava rerna koja se masti čim je očistite noćna mora je svake domaćice. Ali na internetu se pojavilo rešenje od samo tri sastojka koje rešava problem.

Ne verujete da bez ribanja, rerna može biti čista, zahvaljujući  smesi od 3 sastojka koja uklanja masnoću i prljavštinu? Rešenje je tu.

PROČITAJTE JOŠ:GUBLJENJE VREMENA: Zbog čega ODUGOVLAČIMO sa donošenjem odluka i zašto moramo s tim da prestanemo?

Domaća pasta za čišćenje rerne koja jednostavno deluje preko noći.

Ukoliko ste i vi od onih osoba kojima teško pada ribanje rerne, onda je ovaj trik sa interneta idealan za vas. 

Sve što je potrebno je da napravite smesu od 3 sastojka koja sigurno imate u kuhinji. Probajte ovaj jednostavan trik za čišćenje.

Sastojci:

1. tečnost za sudove
2. soda bikarbona
3. alkoholno sirće

Priprema:

PROČITAJTE JOŠ:NARODNA VEROVANJE: Ove biljke će vam doneti PARE, ljubav i svetlu budućnost, ali samo pod jednim uslovom

Napravite gustu pastu od tečnosti i sode kojom ćete premazati isprljanu unutrašnjost rerne, izbegavajući grejače, i potom zatvorite vrata od šporeta. Najbolje bi bilo da ovo odradite pre odlaska u krevet, kako bi smesa delovala preko noći.

Kada se probudite ujutru, poprskajte po rerni malo alkoholnog sirćeta, i uz papirni ubrus laganim pokretima skinite višak masnoće, ili neke druge prljavštine, i to je sve – rerna je čista!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter