Izvor:
21.02.2017 u 20:51
0

ŠOKIRAĆETE SE: Pogledajte kako danas izgleda Ruka iz Porodice Adams (VIDEO)

Sećate se Ruke iz popularne humorističke serije "Porodica Adams"? U originalu nazvana Stvar (The Thing), bila je jedna od najupečatljivijih članova uvrnute familije, a glumila su je ukupno četiri glumca, Kristofer Hart u dugometražnim filmovima, Ted Kasidi iz serije 1964. godine, zatim ju je zamenio Džek Voglin, a u seriji iz 1998. godine joj je "telo", to jest ruku, pozajmio Stiven Foks.

Ipak, Ruka koju je videlo najviše ljudi pripada profesionalnom mađioničaru Kristoferu Hartu, koji je nakon filmova o Adamsovima 1991., 1993. i 1998. godine svoje talente prikazao u još nekoliko manje poznatih filmova, ali i u megapopularnoj seriji "Angel".

Kristofer danas ima 56 godina i aktivan je na mađioničarskoj sceni, a na snimku ispod ga možete videti na radijskom gostovanju gde govori o – magiji.

Iako je Ruka u ranijim izdanjima isključivo prikazivana kao šaka i deo podlaktice koji izlaze iz kutije na stolu, zahvaljujući modernijim filmskim efektima devedesetih, ona je ostala bez tela, da se tako izrazimo, i može se videti kako slobodno trči kućom Adamsovih na vrhovima prstiju, nalik na pauka.

Pogledajte video:

srbijadanas.com
foto:printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter