Izvor:
10.08.2017 u 15:48
0

ŠOKIRALE JAVNOST: One su operacijama izmenile lični opis kako bi izgledale identično kao sestre Kardašijan!

Sestra Sonja i Fiza Ali su se podvrgle brojnim estetskim zahvatima kako bi postigle specifičan Kardašijan – Džener izgled.

Lajfstajl blogerke Sonja i Fiza Ali su se proslavile na internetu postavljajući svoje fotografije i video klipove, a na prvi pogled uočićete da su prave kopije Kim Kardašijan i Kajli Džener.

Sonja i Fiza žive u Dubaiju i Kuvajtu, a obe su uradile brojne estetske operacije kako bi postigle njihov identičan izgled.

Osim punih usta i istaknutih jagodica, sestre Ali kopiraju i njihov modni stil, te je njihova šetnja ulica Los Anđelesa izazvala pravu reakciju prolaznika koji su pomislili da je reč o Kardašijankama.

Na internetu takođe mnogi komentarišu da je sličnost neverovatna, te da izgledaju kao bliznankinje.

Neki su primetili da Sonja i FIza čak poziraju identično kao Kim i Kajli.

Izvor: B92
Foto: printsreen/instagram/soniaxfyza

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter