Izvor:
26.06.2019 u 19:18
0

SVE VIŠE ŽENA ŽELI DA PROBA: Profesionalna masaža vagine oslobađa napetosti!

Da bi se rešile nagomilanog stresa, žene odlaze profesionalnim maserima na takozvanu “Yoni” masažu.To izgleda otprilike ovako: masaža uključuje dodirivanje, duboko disanje i ponekad (ako klijentkinja da pristanak) penetraciju prstom.

Izis Finiks, stručnjak iz SAD-a bavi se takvom vrstom masaže, i kako kaže moguće je osloboditi emocije koje se ponekad mogu “zaglaviti u vagini”.

Ona objašnjava da žene doživljavaju razne “senzacije” tokom masaže i da nije poenta doživeti orgazam, već otkriti što je to u vama što vas tera da se osećate dobro. Iako neke žene dožive orgazam, u tome nema ništa loše.

Yoni masaža je svečanost u kojoj je žena pozvana da iskoristi dodir njene vulve. Na dodir se ukazuje prilika da pročistimo osećaj energije. Najveća korist je osećaj “shvatanja” mudrosti u onome što nam pruža zadovoljstvo – objašnjava Isis.

Neki stručnjaci smatraju da ovakav oblik masaže pomaže kod seksualnog života.

Logično je, jer sve što ubrzava protok krvi u vašem međunožju, povećava osetljivost, uzbuđenje i podmazivanje vagine, a to svakako pomaže da dođete do orgazma – objasnila je Meri Džejn Minkin, profesorka medicine sa Jejla.

Ipak, ona kaže da sumnja da masaža vulve može dovesti do oslobađanja napetosti.

Reći da će samo dodirivanje vagine dovesti do oslobađanja emocija mi se ne čini istinito. Ali, ako poboljšava vaš seksualni život, a to doprinese boljem odnosu, tada može dovesti do malog oslobađanja emocionalnog stresa – dodala je.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter