Izvor:
02.01.2018 u 15:10
0

ZABRANJENO PUŠENJE: Na ovom ostrvu ne možete zapaliti cigaretu pre 21 godine!

Na Guamu, američkom ostrvu u zapadnom Pacifiku na snagu stupio je zakon kojim je zabranjeno pušenje cigareta za osobe mlađe od 21 godine.

Ranije je ta granica bila 18 godina, a zabrana se odnosi i na pušenje elektronskih cigareta. Zakon predviđa da će oni koji budu kršili ovaj zakon morati da prođu obavezan program koji podrazumeva odvikavanje od pušenja.

Zvaničnici ovog ostrva ističu da su zakon podržali mladi koji su potpisali peticiju. Iako je cilj zakona da se mladi odvrate od pušenja, 17-godišnji Džoni Luhan smatra da će to biti kontraproduktivno i da će više ljudi pušiti krišom.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Sheraton Guam

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter