Izvor: HappyBSC
12.02.2022 u 20:32
0

ZALJUBLJENA JE U DUHA I PLANIRAJU VENČANJE! Problem im je KUM jer je „ZAPEO U PAKLU“ (VIDEO)

Ljubav je stvar srca te bi i brak trebalo da bude i kruna ljubavi. 

Mnogo je bizarnih slučajeva čudnih parova -od devojke koja je želela da se uda za Kip Slobode ili one koja je rekla „DA“ samoj sebi. 

Ovaj slučaj je još čudniji! 

Pevačica iz Engleske Brokarde, zaljubljena je kako tvrdi u viktorijanskog duha Eduardo u koga se zaljubila prošle godine, a sada planiraju i venčanje.

Ipak, najveći problem im predstavlja crkveno venčanje, jer nijedan sveštenik ne želi da ih venča.

Ona tvrdi da su veoma srećni, a upoznali su se kada je Eduardo došao u Brokadin dom.

– Eduardo i ja trenutno se raspravljamo oko datuma venčanja.-rekla je Brokarde.

-Ja želim letnje venčanje, ali on ne podnosi vrućinu. Već se nedeljama nikako ne možemo dogovoriti tako da ću uz pomoć Ouija ploče sa datumima venčanja probati da otkrijem koji nas datum najviše privlači – rekla je ona u jednoj emisji i dodala: Eduardo je oduvek bio temperamentne naravi, ali pripreme za venčanje iz njega izvlače ono najgore. Njegova lista zahteva raste iz dana u dan-rekla je pevačica. 

Komuniciraju na veoma neobičan način

– Eduardo još uvek ostavlja subliminalne poruke pod  tušem  i pokazuje svoje emocije kroz slanje osećaja vrućine i hladnoće kroz moje telo- objasnila je ona. 

-Šta god da ga pitam, uvek nađe način da mi odgovori. To nije uvek nešto što većina ljudi smatra “normalnim” – no ko želi normalno? -dodala je. 

– Ne želim da se vodim tipičnim pravilima i običajima, budući da ovo nije ni tipična romansa. Većinu stvari za venčanje radim sama. Sama sam dizajnirala i moju venčanicu, koja je u viktorijanskom stilu. Eduardo insistira na tome da mu izradim trodelno odelo u viktorijanskom stilu, no ja bih ipak želela da me on iznenadi nekim svojim odelom iz svoje stare garderobe.

U pripremi venčanja par je naišao na problem jer većina Eduardovih prijatelja nije više među živima. Da stvar bude gora, ona kaže da prijatelj koji je trebao da bude mladoženji kum je „zapeo u paklu“ i ne nije dostupan. 

Ovako je došlo do veridbe

-Jednog jutra sam se probudila i pronašla prsten na jastuku. Mislila sam da sanjam pa sam nastavila da spavam. Kad sam se probudila, prstena više nije bilo. Dok sam se tuširala, na zamagljenom staklu se pojavio upitnik. No, i to sam zanemarila. Sledeće noći ista stvar se dogodila, no kad sam se ovaj put ponovno probudila, prsten je još uvek bio tamo. Upitnik se opet pojavio u tušu. Tad sam shvatila da me Eduardo prosi – kaže Brokarde i napominje da je za njihovo venčanje komponovala i pesmu.

U svojoj ljubavnoj vezi sa duhom najviše je nervira što ona uvek mora da plati račun.

-Barem ne trošim mnogo na njega, budući da ne jede ni ne pije u javnosti-rekla je Brokarde. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter