Izvor:
26.03.2017 u 04:02
0

ŽIVOT PIŠE DRAME: Filipinac plutao morem 56 dana, čekala ga sigurna smrt a onda se desilo čudo!

Filipinski ribar spašen je u vodama Papue Nove Gvineje nakon što je plutao morem tokom 56 dana, ali njegov stric nije izdržao, izveštava papuanski dnevnik.

Njih dvojica su isplovila iz luke General Santos (jug Filipina) u januaru, ali ih je oluja odnela na otvoreno more gde su odlutali dok jedan ribarski brod nije uočio Rolanda Omongosa (21) 9. marta.

Po dnevniku koji citira papuansku policiju, dva muškarca nisu imala hranu na brodu što je dovelo do smrti strica. Roland Omongos zadržao je telo u brodu koliko je bilo moguće, ali je na kraju morao da ga spusti u more jer se počelo raspadati.

Iznemoglog i uplašenog mladića koji je preživeo uz pomoć dva 5-litarska balona vode pronašao je brod Bermadet Mari koji je plovio od Vevaka do Rabaula, grada na papuanskom ostrvu Nova Britanija.

Omongosa su pregledali doktori i još uvek se nalazi na brodu u Rabaulu dok se ne organizuje njegovo putovanje na Filipine, piše Jutarnji list.

Izvor:Blic.rs
Foto:Facebook/Melven Gonzales Estrera

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter