Izvor: Kurir.rs
03.07.2020 u 21:21
0

ZA POTPUNI DETOKS VAM TREBA SAMO OVIH PET NAMIRNICA: Ubrzavaju metabolizam, izbacuju nataložene toksine!

Ove namirnice imaju moć da izbace sve nataložene toksine u telu, poboljšaju zdravstveno stanje, ali i sam izgled

Vreme je godišnjih odmora i pravo je vreme da se posvetite sebi u pravom smislu te reči. Odvojite vreme da preporodite organizam, licu vratite sjaj, zategnete kožu i zablistate. Najbolji način za restart celog tela je svakao detoks u trajanju od nedelju dana.

Određene namirnice su toliko moćne da će za čas izbaciti sve otrove koji su se nataložili u crevima i ubrzati metabolizam. 

Zato se trudite da ove namirnice konzumirate što češće i za nekoliko dana primetićete drastičnu razliku. Izgledaćete svežije i odmornije, a imaćete i mnogo više energije.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

PREVARA VEKA! Hrvatska otela SRBIMA 23 MILIJARDE EVRA!

Kon: Srbija u nedelji maksimuma, od sledeće nedelje smanjenje novoobolelih

KRUŠEVAC NOĆAS POGODILA OLUJA Provala oblaka i orkanski vetar! (VIDEO)

ČEDA JOVANOVIĆ prebačen na INFEKTIVNU, u lošem je stanju!

1. Đumbir

Poznat je kao čudotvorna namirnica, koja obiluje vitaminima i mineralima pa tako izvlači otrove iz organizma.

2. Limun

Najbolje bi bilo da svako jutro u čašu mlake vode iscedite jedan limun i na taj način započnete dan. Ovako ćete pokrenuti metabolizam, ali i razgradnju masnih naslaga. 

3. Zeleni čaj

Zeleni čaj je pun antioksidanasa. Antioksidansi čuvaju naše organe od slobodnih radikala, a to je dobar način da se hidrirate ako ne volite baš stalno da pijete vodu.

4. Šargarepa

Šargarepa je bogata glutationom i jedno je od najmoćnijeg povrća za detoksikaciju. Ona je takođe prepuna i beta-karotena i vitamina A. Šargarepa ima sjajne benefite za kardiovaskularni sistem i pomaže sveukupnoj funkciji imunološkog sistema.

5. Krastavac

Krastavac podržava funkciju digestivnog trakta i pročišćava jetru. On nam pomaže da se dobro hidriramo i ponaša se kao prirodna diuretska namirnica, što znači da pomaže telu da proizvodi više urina kako bi se toksini i druge otpadne materije izbacili iz creva i krvi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter