Izvor: Happy BSC
02.02.2022 u 14:14
0

Ako birate odnos „prijatelji sa povlasticama“, ovo imajte na umu

Ako vam nije do kraja jasna definicija „prijatelja s povlasticama“, jedno od objašnjenja kaže da se radi o odnosu u kojem dvoje prijatelja dovoljno veruju jedno drugome da se upuste u seksualne aktivnosti bez straha da će jedno drugom povrediti osećanja.

1. Birajte mudro

Kada je u pitanju ovakav odnos, morate da pronađete istomišljenika. Osim toga, s tom osobom morate da osećate određenu dozu opuštenosti kako biste mogli da krenete u tom smeru. Pokušajte i da predvidite potencijalne zamke i probleme. Na primer, da li je prijatelj s kojim planirate ovakav odnos možda ljubomoran, posesivan ili nametljiv? Ako jeste, bežite odatle odmah.

2. Budite na istoj talasnoj dužini

Nije dovoljno da vam je ugodno kada ste zajedno. Obe osobe koje planiraju da se upuste u ovaj oblik prijateljstva moraju da imaju potpuno jasnu predstavu o tome u što se upuštaju. Takođe, treba da budete transparentni oko nekih osnovnih pravila kako bi se izbegle komplikacije. Pre nego što postanete prijatelji s povlasticama, razgovarajte na primer o tome što mislite o drugim partnerima za vreme trajanja vašeg odnosa.

3. Bez velikih očekivanja

Idealno bi bilo ne upuštati se u jedan ovakav odnos ako se nadate da se on jednog dana može pretvoriti u ozbiljnu vezu. Naravno da uvek postoji mogućnost da se nešto poput toga dogodi, ali postoji verojatno još veća mogućnost da iz svega izađete povređeni. Takođe, od osobe s kojom se upuštate u ovakav odnos nemojte očekivati da će biti uz vas kada se razbolite.

4. Poenta je u zabavi

Do, to je srž ovakvih odnosa. Ljudi najčešće traže nekoga s kim mogu da budu prijatelji s povlasticama radi seksualnog užitka. Bitno je, dakle, da eksperimentišete i ne dopuštate da se iskra koja postoji među vama ugasi. Imajte na umu i da ovo nije jednostrana igra – trebalo bi da postoji savršen balans između davanja i primanja kada je reč o seksualnom zadovoljstvu.

5. Siguran seks – uvek

Budite odgovorni, koristite zaštitu i nemojte kršiti pravila sigurnog seksa. Ne bi bilo loše ni da se redovno testirate kako biste isključili bilo kakve polno prenosive bolesti. Ipak se radi o jednom specifičnom odnosu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter